FAQ’s. Preguntes freqüents sobre la votació final

Qui pot votar?
Poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans de l’1 d’agost de 2019 i que estiguin empadronades a Vilobí d’Onyar abans d’aquesta data.

Fins quan puc votar?
El període per votar començarà el dilluns 23 de setembre i finalitzarà el diumenge 13 d’octubre (ambdós inclosos).

Com funciona la votació online?
Podeu votar online utilitzant l’ordinador, la tableta o un dispositiu mòbil connectat a Internet. Només cal que cliqueu aquí

Si esteu empadronats i teniu 16 o més anys abans de 01/08/2019 i no podeu votar online assegureu-vos de posar correctament el número de DNI (8 dígits + lletra sense espais ni guions) o la targeta de residència/NIE (X,Y o Z + 7 dígits + lletra sense espais ni guions)
Si esteu empadronats amb el passaport heu de posar les dades del mateix tal i com es van entrar el dia que us vareu empadronar.

Com funciona la votació presencial?
Si ho preferiu, teniu l’opció de votar presencialment mitjançant la butlleta de votació que hem fet arribar a totes les llars. També podeu trobar aquestes butlletes al costat de les urnes que hi ha distribuïdes al municipi per dipositar el vostre vot. Les trobareu als següents llocs:

  • L’ajuntament
  • La biblioteca
  • L’espai jove
  • Escola Josep Madrenys
  • El CAP
  • La farmàcia Puigverd
  • L’estanc Montserrat Daunis
  • Can Marcel (Sant Dalmai)
  • Bar Teo (Salitja)

Puc votar més d’una vegada?
No. Totes les persones amb dret a vot només podran votar una sola vegada. Si voteu online i també dipositeu una butlleta física a les urnes habilitades per votar presencialment únicament valdrà el vot emès a traves d’Internet. Si dipositeu més d’una butlleta física a les urnes només es comptarà el vot de la primera que sigui comptabilitzada (sempre i quan no s’hagi votat a través d’Internet). Si voleu votar dues vegades a través d’Internet el sistema no us deixarà. Suplantar la identitat d’altri a l’hora d’emetre un vot és un delicte.

Les meves dades són confidencials?
Tant el vot com les dades del padró són confidencials. Només s’utilitzarà el número de document d’identitat i la data de naixement per comprovar l’empadronament.

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades consignades a l’hora d’emetre el vot s’incorporaran en un fitxer creat per l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar amb la finalitat de recollir les votacions d’aquest procés participatiu. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar presencialment a l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, travessia Primer d’octubre de 2017, 1 – 17185 Vilobí d’Onyar.

Top