Fases del procés i moments participatius

FASE 1: Presentació dels pressupostos participatius 2019 de Vilobí d’Onyar i taller participatiu per elaborar propostes de forma col·lectiva (dijous dia 7 de març a les 20:00h a Can Roscada) De l’11 al 31 de març totes les persones que viviu, treballeu i/o teniu algun vincle amb el poble ens podeu fer arribar les vostres propostes a través del qüestionari d’aquest lloc web i/o mitjançant la butlleta que trobareu al tríptic que us farem arribar a casa.

FASE 2: Validació tècnica de les propostes rebudes (abril-juny)

FASE 3: Taller TOP10! Jornada participativa per escollir, d’entre totes les propostes vàlides rebudes, els 10 projectes passen a la fase final de votació. Aquesta sessió es va dur a terme el passat dimecres dia 12 de juny a les 20:00h a Can Roscada.

FASE 4: Votació final (finals de setembre/principis d’octubre). Podran votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans del mes d’agost de 2019 i que estiguin empadronades a Vilobí d’Onyar abans d’aquesta data. Amb aquesta votació (que durarà 3 setmanes aproximadament) es decidiran els projectes guanyadors. Es podrà votar per Internet (online a través d’aquesta web) o de manera presencial.

FASE 5: Execució de les propostes guanyadores (primer semestre de 2020)


Presentació dels Pressupostos Participats 2019

Top