Propostes que passen a la fase final de votació

Taller Top 10 | Pressupostos Participats 2018 | Vilobí d'Onyar

El passat dijous dia 3 de maig a les 20:00h a Can Roscada es va dur a terme la jornada participativa TOP 10! que tenia per objectiu escollir les 10 propostes que passaran a la fase de votació final.

Recordeu que varem recollir un centenar de propostes en total. Posteriorment, els serveis tècnics de l’ajuntament les van analitzar. Totes les propostes que van resultar vàlides (62) – és a dir, que complien amb totes les condicions del procés – van ser prioritzades en aquesta jornada participativa (la qual estava oberta a tots els ciutadans i ciutadanes del poble).

Aquí podeu consultar els resultats del taller TOP 10! I conèixer les 10 propostes que han passat a la fase final de votació: (Veure Resultats taller priorització Top 10 - PDF)

Ara els serveis tècnics estan acabant de posar preu a les propostes esmentades. En unes setmanes s’iniciarà el període de votació (tindreu 3 setmanes per poder votar físicament o on-line).

Podran votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans del dia 15 de març de 2018 i que estiguin empadronades al poble abans d’aquesta data. Cada persona podrà votar un màxim de 3 de les 10 propostes finalistes.
Una vegada finalitzat el període de votació es farà el recompte de resultats. S’executarà la proposta més votada, i després la resta de propostes més votades, sempre i quan la suma total no superi els 30.000€

Top