Qui pot participar?

  • Totes les persones que viviu i/o treballeu a Vilobí d’Onyar heu pogut presentar les vostres propostes individualment, en grup (amics, família) o com a entitat durant el període de 3 setmanes comprès entre els dies 11 i 31 de març. A més, el dia 7 de març a les 20:00h a Can Roscada, també es va realitzar una jornada participativa oberta a tothom per elaborar propostes de forma col·lectiva.
  • El dia 12 de juny es va dur a terme la jornada participativa TALLER TOP10! On es van escollir les 10 propostes que han passat a la fase final de votació (la jornada estava oberta a tothom i van assistir-hi més d’una quarantena de persones).
  • La votació final es realitzarà entre finals de setembre i principis d’octubre i hi podran participar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans del mes d’agost de 2019 i que estiguin empadronades a Vilobí d’Onyar abans d’aquesta data. Es podrà votar online (a través d’aquesta pàgina web) o a través d’una butlleta que us enviarem a casa. Guanyarà la proposta més votada, i després els següents projectes que tinguin més vots, sempre i quant la suma total no superi els 35.000€.

Presentació dels Pressupostos Participats 2019

Top